Funderar du på badrumsrenovering i Järfälla?

Har du lust att renovera badrummet och googlar “badrumsrenovering Järfälla”? Vilka trender är heta när det kommer till badrumsrenovering? Här hittar du inspiration.

När det är dags att ta itu med badrumsrenoveringen vill man ha så bra hjälp som möjligt. Det går snabbt att söka fram “badrumsrenovering Järfälla” och hitta sin perfekta lokala firma. De hjälper dig såklart från idé till slutresultat. Men innan man drar igång så kan det vara bra att fundera på vad man vill ha för badrum. Då är det bra att tänka lite kring behov, men det handlar också om vilken stil man vill ha och såklart budget. Idag finns det många alternativ på marknaden och du kan forma badrummet till en vacker oas med natursten eller en minimalistisk dröm med blankt kakel och stram inredning.

Gör så det lilla badrummet upplevs större

Det är långt ifrån alla som har den storlek på badrummet man drömmer om. Det kan upplevas litet och murrigt. Men det finns tips på hur man gör så badrummet upplevs betydligt större. Ljusa färgval är en början. Det behöver nödvändigtvis inte innebära bara ett vitt helkaklat badrum, utan det finns fler alternativ. När du ska göra din badrumsrenovering välj exempelvis mosaik med speglar på en vägg som bryter av det vita. Det reflekterar ljuset vilket gör att rummet upplevs större. Se också till att badrumsspegeln är så stor som möjligt då det också gör att rummet upplevs större. Har du högt i tak kan du också välja en mindre kristallkrona som ger en extra lyxig känsla. Har du möjlighet, välj då också en vägghängd toalettstol som tar mindre plats än en golvmonterad och som en bonus blir det mer lättstädat.

En oas i vardagen

Vill du skapa den perfekta oasen där du kan drömma dig bort i ett vackert badkar med växter omkring dig? Har du ett större badrum finns det stora möjligheter att skapa en drömsk oas. Då ska du välja ljusa material, blanda gärna in natursten och guldiga färger. Idag finns det vackra fristående handfat i exempelvis marmor eller annan sten. Satsa också på ett badkar som ger lite extra känsla, det går att hitta runda badkar som du kan bygga in. Välja ut några vackra ljushållare så du kan tända levande ljus och blanda gärna in några växter. När det kommer till badrumsmöbler, välj då vackra träslag som ger en perfekt inramning. Det finns oändligt med möjligheter och ett proffs kan hjälpa dig att rita upp det perfekta badrummet. Vi rekommenderar denna firman: https://www.badrumsrenoveringjärfälla.nu

2 May 2020