OVK-besiktning i Stockholm – andas frisk luft på jobbet

Det är viktigt att inomhusluften ventileras ordentligt. Inte minst på kontoret där du jobbar. En OVK-besiktning i Stockholm ska säkerställa god ventilation.

Luften ska inte underskattas. Det är bland det viktigaste du har här i livet. Vem njuter inte av att komma ut i Stockholms skärgård på sommaren och ta ett djupt andetag av riktigt frisk luft? Du drar luften långt ner i lungorna och känner att det här nästan var en känsla du hade glömt bort. Det är svårt att konkurrera med frisk utomhusluft. Men för den sakens skull ska det inte vara något fel på inomhusluften heller. Det är det man kontrollerar med en OVK-besiktning. När du sitter på kontoret hela dagarna är det helt och håller nödvändigt att det är bra inomhusluft på arbetsplatsen. Ventilationen måste vara på topp. Annars kommer du snart att må väldigt dåligt. Som sagt är det sådant som förebyggs och åtgärdas med en OVK-besiktning i Stockholm.

Tecken på att du behöver en OVK-besiktning

Det är alltid fastighetsägaren som har det yttersta ansvaret för att se till att en OVK-besiktning utförs. Du bör naturligtvis påminna din chef på kontoret om saken. Särskilt om du märker tecken på dålig inomhusluft. Det kan till exempel vara att du blir tröttare eller får ont i huvudet. Det är klassiska signaler på att luften inte ventileras i utrymmet. Men du vet inte med säkerhet för någon faktiskt har besiktat ventilationen. Så se till att det bokas tid för OVK-besiktning så fort som möjligt.

23 Mar 2022