Smed löser problem i Stockholm

Det finns många tillfällen när man kan ta hjälp av en smed i Stockholm. Det kan vara att man önskar staket, stålkonstruktioner eller en handikappramp.

Andreas och Anna bodde i en lägenhet som passar perfekt för dem. Anna satt i rullstol därför var lägenheten handikappanpassad och låg dessutom på första våningen. Det var inte förrän nu som de hade hittat sitt drömhus. Ett enplanshus med en vacker trädgård som låg en bit utanför Stockholm.

Nu höll hantverkare på att anpassa huset så att Anna skulle kunna göra vardagssysslorna som att laga mat och diska. Men det fanns en sak till som de behövde ordna och därför åkte de ut till huset för att möta en smed. Denne skulle se hur han kunde göra en handikappramp för att underlätta för Anna att komma in i huset.

Egen lyckas smed

De lade en beställning på handikapprampen hos en smed i Stockholm som kunde göra exakt det som de önskade. Allt började komma på plats i bostaden och det närmade sig inflytt. Nu såg de fram emot att smeden skulle bli klar med rampen och komma för att installera den vid huset.

Hela familjen hade hjälpt till med att flytta bohaget medan paret var på en kort semester. Smeden kom och installerade handikapprampen lagom i tid till att paret skulle komma hem. Dagen efter installationen parkerade Anna och Andreas framför huset. Nu skulle de börja sitt nya liv i sitt fina hus. Lycklig rullade Anna in på den nya rampen och maken Andreas följde henne in.

23 Aug 2022